Pirtis un atpūta    Pirtis un atpūta    Pirtis un atpūta    Pirtis un atpūta
Otrdiena, 22. Maijs, 2012
Emīlija
TwitterFoursquareDraugiemFacebookFlickrVimeo
Aktuāla informācija

Forums

Foruma kategorija: Forums par... (20)

LLL
03.05.2011
vai varētu , lūdzu , publicēt atbidles konkursam par Botānisko dārzu?
Jo galu galā, , ja vien konkurss nav TV iemīļoto viktorīnu stilā "uzraksti trūkstošo burtu vārdā INTE.NETS", tad izzinošs viņs kļūst tikai tad , ja tiek arī pateiktas pareizās atbildes.
Jo , piemēram, es , manuprāt, diezgan rūpīgi pētīju Botāniskā dāzra mājas lapu, bet izrādījās, ka manas atbildes nebija pareizas.
Ir cerība sagaidīt?
Admin atbildēja LLL
05.05.2011 21:46
LLL atsūtiet savu vārdu un e pastu uz info@atputasbazes.lv,lai vienotos par balvas   saņemšanu.
LLL atbildēja LLL
05.05.2011 16:56
Jā,es nupat atradu saglabāto failu ar atbildēm - patiešām šo 9.jautājumu jūs   neuzdevāt. Redzu visus astoņus jautājumus šim konkursam un savas izvēlētās   atbildes. Pie tam - visas pareizas. Tieši tāpēc arī saglabāju sev zināšanai   šīs atbildes, jo biju tās atradusi Nacionālā Botāniskā dārza mājas lapā, un   lūdzu no jums pareizās.
Tagad jūsu atbildi gaidu ar vēl lielāku interesi. Vai   jūs šo jautājumu pievienojāt kaut kad aprīlī? Jo konkurss sākās krietni   agrāk un es atbildēju jau līdz 21.martam, kad saglabāju jautājumus/atbildes.
LLL atbildēja anita
05.05.2011 16:46
Paga, kurš no mums tagad ir kaut ko sajaucis? Nebija tāda jautājuma! Pēc astotā   jautājuma man parādījās - diemžēl visas atbildes nav pareizas.
Tas taču   nevar būt atkarīgs no mana interneta pārlūka, ka man nedeva 9. jautājumu? Pie tam   no diviem dažādiem datoriem es klikšķināju. Ārkārtīgi interesanta situācija,   man jāteic. Ka jums ir 9. jautājumi, bet uzdevāt tikai astoņus...
anita atbildēja LLL
05.05.2011 10:56
Protams!
Atgādinu 9. jautājumu un atbilžu variantus:
9. Ko dara zinātnieki NBD   Augu bioloģiskās daudzveidības in vitro saglabāšanas nodaļā?
• Rada jaunas,   daudzveidīgas šķirnes
• Audzē augus mēģenēs
• Saglabā daudzveidīgus   kaitēkļus izpētei

Pareizā atbilde tātad otrā.
Ceram arī uz turpmāku   sazināšanos un līdzdalību konkursos. Paldies!
LLL atbildēja anita
05.05.2011 10:17
Paldies par atbildēm, Anita!! Ir tikai viena problēma:) esmu aizmirsusi, kāds bija   9.jautājums, jo uz to es noteikti neierakstīju neko par mēģenēm:(
Tā kā   konkurss slēgts, netieku iekšā arī jautājumos. Vai jūs varētu 9.jautājumu   ierakstīt arī te?
Lūdzu, lūdzu!
anita
03.05.2011 14:06
Labdien!
Priecājamies par Jūsu ziņu un labprāt publicējam pareizās atbildes   konkursam "Vai zini, kur ieva zied pildītiem ziediem?" (sadarbībā ar Nacionālo   Botānisko dārzu).
1. Salaspilī
2. Baltijas lielāko augu kolekciju
3. 15000
4.   Alstremērijas
5. Burvjlazdas
6. Tulpjukoks
7. Rietumu tūja
8. 280
9. Audzē augus   mēģenēs

Pateicamies par dalību un ceram satikties arī citos konkursos!