Disko atbildēja nebijis 25.07.2010 14:22 Kurzemē ir jūra
kurzemes pusē, ūdensdzirnavas ir ok
carnikavā pie jūras siroko, viss pa skaisto. kruta iepatikās annas hotel, nav tālu, un laba cena tagad jau nedēļu vismaz iepriekš jārezervē pludmales namiņam, tad jau pie ezera kautkur latgalē, tur jau pa pilnam niks atbildēja ego atbild mauricijs 07.07.2010 10:21 .....jums te jautri... ego atbild mauricijs atbildēja mauricijs 07.07.2010 10:20
vienmēr ir izvēle, un tas ir tikai normāli. Tu pats zini, ko gribi atrast?? Un kā tad meklē?? Taisi ko labāku, ir iespēja vienmēr, bet tad paziņo, ka tas esi Tu, un ka tas ir tas krutais portāls. Veiksmes!
Oskars, Rīga 30.06.2010 15:50 man jau patīk Kurzemes pludmale, ideāli atpūsties Rojas novadā. Tur pieejama 3 veida pludmale- liedags, akmeņainais krasts un piejūras pļavas. Tas viss vienā vietā - Mērsragā. Arī Ezers blakus, kas mīl makšķerēt. Ēdināšana superīga, arī viesu nams ar visām ērtībām pa sakarīgu cenu. Ventspilī un Liepājā jau viss dārgāks. Noteikti jābrauc uz Liepāju-Baltic Beach Party ,kā lai ērti nokļust tur mauricijs atbildēja ego 28.06.2010 20:36 šis portāls ir pēdējais sūds, forums nerullē, video raustās, neko atrast...pāris gadi un arī šis naudas sūcējs būs beigts, kāds kādreiz ko kvalitatīvu uztaisītu... laikam šodien jāskatas, kas vēl palicis brīvs uz ārprāta brīvdienām
nāras vai nāriņas, vesels komplekss ar plostu bonussaa
upesloki ir ok, netraucēti, un ērti man patīk baltic inn, saulkrastos, jo ērti pa ceļam,ieskrien pēc picas, kokchika un braucam tālāk Fontaine viesnīcas Liepāja - oriģināla vieta, kur atpūsties. Brīvdienās sola labu laiku, jūra un saule..:)
www.fontaineroyal.lv aizlaisties no visa un dzīvoties trīssaliņās, tā gribētu gan dzirdets 09.05.2010 11:45 dzirdēju par ezerniekiem, kas tur ir un vai kāds ir bijis?? a man iepatikās pats saimnieks-villa majori, nu baigais balamute, viss pa chomisko. feini. Incis atbildēja expo 01.05.2010 21:56 No Cēsīm uz Raiskuma pusi, bet ne pašā raiskumā:)
Tā ar sauc - Jaunbrenguļi, tur ir divas mājas - lielāka un mazāka.Ieteikums romantikai bija par mazāko:))
|