14.augustā šamiem arī savs rallijs-tūrisma pa kurzemi 1.maijā km sigulda atklāj trasi, kaut kas jauns esot ir foršo un tikai apsveicami, ja izdomā kaut ko jaunu, bet ja nozog ideju, ko tad?
vai būs zaglim veiksmīgs tūrisma bizness, zinot, ka tas ir zagts?
vai ir vērts runāt par sirdsapziņu, jeb tas ir vnk netīrs bizness. sezona sākusies, tās tās aktualitātes, šodien edzus atbildēja 21% 22.03.2010 19:03 nu kamēr var tikmēr var, kautkad jau būs tie jāmaksā... 21% atbildēja edzus 13.03.2010 03:20 Es jau tāpat nodokļus nemaksāju,man kaut vai 45 % ego atbildēja pēteris 12.03.2010 13:26 uz vasaras sezonu, zem jaut. zīmēs...:( runā, pazeminās mums nodokļus, tūrisma biznesam.kā gaidu šo dienu, aleluja. blondais grēks 02.03.2010 22:22 kur blogi pazuduši? Dzirdējāt ko Naglis izteicās par tūrisma biznesu?? edzus atbildēja pēteris 17.02.2010 18:39 varbūt jā, varbūt nē.Ainārs-Rīgas izsludinājis tūrismu par prioritāti, tad ticamāk ka pacelsies tās cenas.jo kur tad varka?? Kā domājat, būs cenu kritums vienīcām un atpūtas bāzes? Jū, uz ledusskulptūru pasākumu varētu aizšaut - būtu interesanti.
Bet tūristu un atpūtas parkā "Leiputrija" parādījušies jauni, skaisti īpašie piedāvājumi visam 2010. gadam: http://leiputrija.com/ipasais-piedavajums/
Jauku dienu vēlot,
Leiputrija kolektīvs Jelgavā notiek ledusskulptūru pasākums, vajadzētu aizbraukt Biju. Patika.visas vietas aizņemtas. Vai tas par kaut ko neliecina??sabiedrības slimību kopumā?? Aizejiet labāk un relaksējaties šeit, vismaz kaut kas par sexu
NĀKAMOTRDIEN: Viestura Rudzīša diskusija/lekcija „Erotika un
mitoloģija”
Kur: kim?, Maskavas iela 12/1
Kad: Otrdien, 9. februārī plkst. 19:00 Ir iznākusi fantastiska grāmata tūristiem Another Travel Guide Riga, Aināra Ērgļa vadībā. Tiešām skaists darbs un ieguvums aiz neko darīt, un lai sacenšas savā starpā, konkurence veselīga ir ok izaugsmei. visvisādi ir bet jēgas nekādas. kam man tik daudz izkaisīta info???? viņiem ir kaut kāds tur redziruna.lv portāls, īsti nesaprotu jēgu tam, bet statoil iepiķojis kā sponsors.lai tik ņemas
|