Ceturtdiena, 24. Oktobris, 2024
Renāte, Modrīte, Mudrīte
iPhone Android Mob
TwitterFoursquareDraugiemFacebookFlickrVimeo
Viesnīcu preces
Pirtis un atpūta    Pirtis un atpūta    Pirtis un atpūta    Pirtis un atpūta
 
 
 
 

Kino Citadele Forum Cinemas

Reizes skatīts: 34810
Kino Citadele Forum Cinemas
Kino Citadele Forum Cinemas
Kino Citadele Forum Cinemas
Karte

Apraksts


SIA Forum Cinemas ir lielākais filmu izplatītājs un izrādītājs Latvijā, pārstāvot 5 filmu izplatīšanas kompānijas (20th Century Fox International, Sony Pictures Releasing International, Universal Pictures International, Paramount Pictures International, Walt Disney Studios Motion Pictures) un esot daudzzāļu kinoteātra Kino Citadele operators. SIA Forum Cinemas ir dibināta pirms 15 gadiem un uz šo brīdi ir Somijas uzņēmuma Finnkino meitas uzņēmums Latvijā.

Uzņēmums sāka ar kinoteātra Pionieris, vēlāk Oskars, modernizāciju attēla un skaņas kvalitātē, vēlāk kinoteātris Daile tika pārveidots par pirmo dupleksu Latvijā. SIA Forum Cinemas īpašu uzmanību pievērš attēla un skaņas kvalitātei, katrā no atvērtajiem kinoteātriem uzstādot modernāko aprīkojumu uz doto brīdi. Uzlabojot kinoteātru piedāvājuma un apmeklējuma kultūru, centienos piedāvāt aktuālas filmas pēc iespējas ātrākai izrādīšanai Latvijā, ir audzis gadā izrādāmo filmu skaits no vidēji 50 filmām gadā līdz vairāk nekā 100. Tāpat ir proporcionāli palielinājies apmeklētāju skaits, īpaši pēc kinoteātra Kino Citadele atklāšanas 2003. gada nogalē.

Finnkino kinoteātru ķēde Forum Cinemas ir arī Lietuvā un Igaunijā. Finnkino un tās meitas uzņēmumi Baltijā ir daļa no Rautakirja grupas, kas savukārt ir viena no lielākā mediju uzņēmuma ziemeļvalstīs Sanoma apakšgrupām.

SIA Forum Cinemas birojā un kinoteātrī ir nodarbināti 130 cilvēki. Uzņēmuma direktors ir Atis Amoliņš.

Līdz 2006. gada 21. martam SIA "Forum Cinemas" bija pazīstama kā SIA "Baltic Cinema".

Līdz 2008. gada 1. novembrim k/t Parex Plaza bija pazīstams kā Coca Cola Plaza. Kopš 2010.gada 17. septembra kinoteātra nodaukums ir Kino Citadele.

Kontaktinformācija

  • Novads: Rīga (bij.Rīgas rajons)
  • Adrese: 13. Janvāra iela 8, Rīga LV 1050
  • Kontaktpersona: -

Viesu grāmata

Vārds, uzvārds 

Komentārs 


Drošības kods 
Rotaļas
Nav neviena sludinājuma.

Aptauja

Nepareizi ievadīts lietotāja vārds vai parole!