Sestdiena, 22. Jūnijs, 2024
Ludmila, Laimdots, Laimiņš
iPhone Android Mob
TwitterFoursquareDraugiemFacebookFlickrVimeo
Viesnīcu preces
Pirtis un atpūta    Pirtis un atpūta    Pirtis un atpūta    Pirtis un atpūta
 
 
 
 

» Ziņas

Informācija amatniekiem un tirgotājiem!

07.04.2012

Informējam amatniekus un tirgotājus par Ķekavas novada Tūrisma informācijas centra rīkotajiem tirdziņiem 2012. gada vasarā!

Ķekavas novada TIC 2012. gada vasarā rīko:

16. - 17. jūnijs Amatnieku tirdziņš Daugmales pilskalna dienu ietvaros:
aicinām pieteikties amatniekus un tirgotājus dalībai tirdziņā līdz 12. jūnijam. Pieteikumus sūtīt uz agrita.grinberga@kekava.lv vai turisms@kekava.lv, tel. informācijai: 26367963.
Pieteikumā jānorāda:
1. Uzņēmuma nosaukums/ vārds, uzvārds
2. Reģistrācijas numurs
3. Adrese
4. Darbības joma
5. Atbildīgā persona + kontakttelefons
6. Tirdzniecības vietas lielums
7. Elektrības pieslēgums
8. Pielikumā jāpievieno reģistrācijas apliecības kopija

 

Dalības maksa tirdziņā tiks precizēta.

Info: Daugmales pilskalna dienas norisināsies Daugmales pilskalnā. Notiks senās dzīves rekonstrukcija, seno cīņu demonstrējumi, dziesmas, dejas, arodi, loku šaušana, braucieni vikingu laivā. www.ParKultūru.lv

 

2. Garšaugu festivāls 11. augustā pie t/c Liiba Ķekavā:
aicinām pieteikties garšaugu, garšvielu tirgotājus un audzētājus, kā arī tos, kam produkcija saistīta ar dažādiem interesantiem garšaugu pielietošanas un izmantošanas veidiem. Pieteikumus sūtīt uz turisms@kekava.lv, tel. informācijai: 27017333, 67935826. Pieteikties līdz 7. augustam.
Pieteikumā jānorāda:
1. Uzņēmuma nosaukums/ vārds, uzvārds
2. Reģistrācijas numurs
3. Adrese
4. Darbības joma
5. Atbildīgā persona + kontakttelefons
6. Tirdzniecības vietas lielums
7. Elektrības pieslēgums
8. Pielikumā jāpievieno reģistrācijas apliecības kopija

Dalības maksa tirdziņā tiks precizēta.

 

Info: Pirmais garšaugu festivāls norisinājās 2009. gadā, atjaunojot tradīciju šogad notiks gadatirgus, kurā būs iespējams uzzināt vairāk par dažādiem garšaugiem, zālītēm, kā arī to izmantošanu ēdienu gatavošanā. www.ParKultūru.lv

Komentārs par rakstu: Informācija amatniekiem un tirgotājiem!

Vārds, uzvārds 

Komentārs 


Drošības kods 

Aptauja

Nepareizi ievadīts lietotāja vārds vai parole!